Целувка

Симо

Симо     Роден в Плевен, поотраснал па влязъл в Долна да става и той военен...
    След като завършил, го пратили в Небезизвестната Авиобаза Граф Игнатиево - Пловдивско, където вече бил преместен, за добро поведение, Марто. В началото Марто и неговият приятел Наско си рекли че тия новодошлите са големи "шморцове" (бел.ред. : Думата "шморц" произхожда от старолатинската дума "шморцус", корените на която са открити в древната шумерска цивилизация, но за нещастие единствения манускрипт, който обяснява смисъла на думата е бил изгорен от нацистите през втората световна война, точно преди да бъде преведен.)
    В последствие се оказало че всъщност те имат доста общи интереси (Warcraft, Diablo, риба, бира, работа и тн...), което автоматично довело до сприятеляване и много весели и приятни случки.
    Случило се така, че двамата другари станали и бойни такива... Е, не се били рамо до рамо на фронта, но изпълнили успешно две мисии в Афганистан, което все пак е нещо.
    В момента Симо също е хвърлил шапката и е поел по трудния път на цивилния живот, с поглед устремен към Пловдивската кула от която ще гледа от високо и надалече...
    Като един добър "Best Man", обещава че на сватбата ще вика много наздраве, горчиво и ще води дайчовото, така, както м...

www.000webhost.com