headerphoto

Предварителен Щурмански Разчет

За действията на 7-ми Ноември

13:00Събиране на сватбарската бойна група (СБГ), за кражба (в краен случай спазаряване и купуване) на булка и разумно почерпване за повдигане на духа, понеже роднините на булката по последни слухове не били много лесни за преодоляване...


14:00Пристигане в дома на кумовете и разумно продължаване на почерпването за кураж.


14:40Тръгване към набелязаната вече булка за крадене (купуване).


15:00Пристигане на мястото и първи опит за преодоляване на горепосочените позаякнали роднини. Евентуално спазаряване и сделка. Веселба и още по-разумно почерпване.


16:00На път към Обредния дом - последни минути за размисъл, преди големия въпрос и съдбоносния отговор! Надуване на клаксони и всяване на смут в движението на града.


16:30Начало на церемонията по сключване на граждански брак. ( *интонация* "Събрали сме се днес, да съчетаем тези двама млади..." и т.н...). Последен шанс за възразяване от когото и да е.


17:15Потегляне на ОСГ (Обединената сватбарска група) към Църквата, внасяне на още смут и клаксони в движението на Пловдив.


17:45Начало на церемонията по сключване на църковен брак. Целуване на корони, държане на свещи и хвърляне на жито и ориз по главите на младоженците...


18:30Начало на Welcome Drink - Почерпка за добре дошли (ако сте решили да пропуснете церемониите елате направо тук) в лоби бара на Хотел Тримонциум Принцес. (5 етаж, преди входа на ресторант Амбасадор). Настаняване в ресторанта. Очакване пристигането на младото семейство.


18:45Посрещане на младоженците и начало на голямата веселба, различни ритуали и приемане на подаръци, под вещото ръководството на атрактивната водеща. Хорá и танци на воля, тостът на кума, изненада от булката и младоженеца (по-различна от традиционните изненади), Букети, Жартиери и много радост и веселие!

www.000webhost.com