Целувка

Orlando

Орландо      Орландо е голям град в централния регион на щата Флорида. Съгласно Централното бюро по преброяване на населението на Съединените Американски Щати, приблизителната популация на града е 230,514; а заедно с предградията: 2,054,574. Орландо е петият по големина град във Флорида.Общата площ на града е 261,50 км² (100,90 мили²). В непосредствена близост до Орландо се намира увеселителният парк Disney World построен от Уолт Дисни, както и водният парк SeaWorld Orlando, част от веригата SeaWorld.А така също и огромния развлекателен комплекс Юниверсъл студио-Флорида.

Ето къде мислим да обиколим:

Disney World      Светът на Дисни (Disney World) - мечтата на всяко порастанло и непорастнало дете. Walt Disney World Resort е най-големият и най-посещаваният комплекс за развлечения в света, съдържа четири тематична парка; два водни парка; 23 тематични хотела; и многобройни шопинг центрове, ресторанти, центрове за ексттремни забавления и още много други невиждани и нечувани благини.
    Казват, че за да обиколош всички места в Дисни, ти трябват поне два дена, затова ние мислим да му отделим поне толкова, а ако ни хареса може и три.

Disney World      SeaWorld е верига увеселителни паркове, посветени на светът на морските създания. Тук е и патронът на веригата - косатката Шаму. в SeaWorld могат да се видят Косатки, Делфини, Акули, Тюлени, Безброй аквариумми с всякакви риби, има 3 огромни ролеркостера.
     Една от най-големите атракции е "Сблъсък с Акула", в която гостите се прекарват през потопени акрилни тръби в "Резервоара на Акулите". Друга известна атракция е "Дивата Арктика", симулиране на полет с хеликоптер в Арктика. След разходката, гостите пристигат в симулирана базова станция, където те могат да наблюдават полярни мечки, Тихоокеански моржове и Beluga китовете. По време на коледните празници, Дивата Арктика се превръща в атракция "Полярен Експрес", която предлага на гостите в парка възможността да се вози на Полярен Експрес до Северния полюс и да се срещнат с Дядо Коледа, с допълнение полярни мечки, тихоокеански моржовеи Beluga китове. Друга атракция е Среща с Пингвини, в която се демонстрира огромното разнообразие от пингвини и различни забавления.

Universal Studios      Universal Orlando Resort е тематичен парк, който позволява на посетителите си да "Изживеят Филмите". Темите на Universal Studio's са насочени към максималното доближаване до истинската атмосфера и карат посетителите да се чувстват все едно са във филма. Паркът съдържа шест тематични части - Холивуд, Център за продукций, Ню Йорк, Сан Франциско, Световно изложение и Зона за Децата.

     Оставили сме си и още няколко местенца, за десерт, но те ще са изненада, като се върнем, живот и здраве, ще ви ги покажем по снимките...

www.000webhost.com