Целувка

Марто

Марто     Роден в гр. Плевен и живял там 22 години, а междувременно взел че завършил военното училище в Долна Митрополия и станал военен...
    Много приятели му се чудели как така изведнъж сложил шапката, дори и той трудно повярвал на самия себе си. И така цели 14 години... (ако не ви излизат сметките - влязъл е млад и зелен, даже непълнолетен на 17 години)
    След като се дипломирал, той опознал родината, за да я обикне - първо го пратили в Ямбол, след една година обаче, за добро поведение го преместили в Пловдив, където служил вярно на родината 9 интересни години. Успял да се вреди и да пообиколи света на т.нар принцип "Военен Туризъм" - ВТ (бел.ред.: принципът на ВТ е широко известен във Българо-Aрмейските среди, поради прекрасната възможност, под формата на курс или стаж, в някоя доста по-развита от нашата, страна да си изкараш една чудесна почивка тип "All Inclusive" и накрая даже да ти дадат и кетап за нещо, което едва ли ще ти послужи в живота, но все пак е хубаво да го има).
    Така Марто посетил Холандия, Щатите и накрая кацнал в Кабул на първата си мисия. Поприложил наученото в Щатите, позадобрял и се върнал в къщи след 4 месеца. Минало се една година и той пак се вредил за втора мисия, работата била интересна, а и парите хич не били лоши за бедния военен. Накрая толкова го харесали (не само на външен вид) в кулата на Кабулското летище, че му предложили работа като цивилен, а той след известно умуване с бъдещата си съпруга Таня - приел и хвърлил шапката.

    И така до днес...


www.000webhost.com